Partij voor Zeeland in de Waterschapskrant

markers/nieuws.png Door Label(s) PvZ in de media 41 weergaves

Stem Zeeuws

De Partij voor Zeeland is als onafhankelijke regionale partij verbonden met lokale partijen in de gemeenten en gaat voor de Zeeuwse oplossing. Wij zoeken realistische oplossingen in het belang van onze inwoners die op Zeeuwse schaal haalbaar en betaalbaar zijn.

Dat wil zeggen dat wij voor een zo gematigd mogelijke lastenontwikkeling zijn waarbij we geen hypotheek leggen op de komende generaties door te bezuinigen op onderhoud en nodige investeringen.
Veilige dijken, schoon water en veilige wegen + fi etspaden zijn basisvoorzieningen waaraan het werk nooit af is en die cruciaal zijn voor een veilig en duurzaam Zeeland.
Wij zijn voor een zelfstandig waterschap Scheldestromen wat zich volledig kan richten op kerntaken.

Het Haagse beleid heeft voor onze inwoners te vaak negatieve (financiële) gevolgen enerzijds veroorzaakt door ons lage inwonertal maar anderzijds door niet op ons gebied toegesneden regelgeving zoals de eisen voor schoon oppervlakte water die met ons zoute grond- en kwelwater onhaalbaar zijn. Aangezien minder dan 0,01% van het beschikbare water op aarde zoet is, vinden wij verzilting van ons werkgebied een slecht idee. We moeten juist het zoete water waar zowel mens, dier en de agrarische sector van afhankelijk zijn behouden en waar mogelijk uitbreiden.

Alleen zo houden we onze vruchtbare delta leefbaar.

PvZ verkiezingskrant Waterschap

Partij voor Zeeland.nl

Nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

Ontvang onze nieuwsbrief
Ik ga akkoord met Gebruiksvoorwaarden en de Privacy beleid
U ontvangt na uw inschrijving een mailbericht om uw inschrijving te bevestigen

Actueel

Partij voor Zeeland